facebook
Share

Ριζότο με μαύρη τρούφα και μανιτάρια

Ριζότο με μαύρη τρούφα και μανιτάρια

Υλικά για 4 άτομα

125 γρ. ρύζι αρμπόριο
50 γρ. μαύρη τρούφα (φρέσκια ή σε βαζάκι)
70 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 κουταλάκι λάδι τρούφας
250 ml ζωμό κότας
5 κουταλιές παρμεζάνα (τριμμένη)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Eκτέλεση
Σοτάρεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, στη συνέχεια προσθέτεις τα φρέσκα μανιτάρια, δυναμώνεις τη φωτιά και τα σοτάρεις για 3 λεπτά. Προσθέτεις το ρύζι.

Πασπαλίζεις με αλάτι και πιπέρι και ρίχνεις σταδιακά το ζωμό κότας, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ετοιμαστεί το ρύζι, ρίχνεις το λάδι τρούφας, προσθέτεις την παρμεζάνα και ανακατεύεις καλά.

Σερβίρεις στα πιάτα βάζοντας από πάνω λίγη μαύρη τρούφα.

199 θερμίδες/μερίδα

Γράφει η Ιωάννα Λαουμτζή, Owner / Ηead Trainer

Share post:

ESPA Banner
EUERDF Banner