facebook
Share

Our Philosophy

IOANNA LAOUMTZI
IL EXCLUSIVE FITNESS
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Exclusive Fitness Training: Our philosophyΤο Exclusive Fitness Training φέρνει την αλλαγή στο συμβατικό και μαζικό τρόπο εκγύμνασης. Στη θέση του τοποθετείται η απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία IL. Η Ιωάννα Λαουμτζή και οι συνεργάτες της επιμελούνται τα εξειδικευμένα personal training προγράμματα άσκησης , διατροφής και αποθεραπείας, ειδικά φτιαγμένα για εσάς με βάση τις πραγματικές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Είναι το δικό σας μέσο για να επενδύσετε ποιοτικά το χρόνο που διαθέτετε, ώστε να εντάξετε τη σωματική άσκηση και την ευεξία στη ζωή σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Η φιλοσοφία μας αντιλαμβάνεται το fitness ως κάτι πολύ περισσότερο από την απώλεια θερμίδων. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας για να δουλέψουμε μαζί για την καλύτερη υγεία σας, να βελτιώσουμε τη διάθεσή σας και να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας απόδοση μέσα από στοχευμένες fitness & wellness υπηρεσίες.

Κλείσε την 1η σου προπόνηση

Σε ποιούς απευθύνεται το IL Exclusive Fitness Training;Το IL Exclusive Fitness Training απευθύνεται σε όλους αλλά κυρίως σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη, ποιοτική και αποκλειστική fitness & wellness εμπειρία.

H Ιωάννα επιθυμεί ο κάθε ασκούμενος να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα δικό του, οικείο χώρο, όπου εκτός από το να γυμναστεί δίπλα στους ειδικούς, θα ακούσει ωραία μουσική, θα δανειστεί βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας, θα δοκιμάσει απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων στο exclusive food bar και θα βρει ιδιαίτερα, custom made προϊόντα ώστε να νιώσει ανανεωμένος.

Ακόμη και η επικοινωνία μας είναι ξεχωριστή. Η επαφή των personal trainers μας με τους αθλούμενους δε σταματά όταν εκείνοι τελειώνουν την προπόνησή τους. Πρόκειται για μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται καθημερινά, καθώς παραμένουμε δίπλα σας για να ακούσουμε κάθε προβληματισμό ή απορία και βρισκόμαστε εκεί για να βρίσκουμε λύσεις.

Σε αυτή τη γεμάτη ανατροπές περίοδο την οποία που βιώνουμε, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ουσιαστική φροντίδα για το σώμα, την ψυχολογία και τη διάθεσή σας!

TESTIMONIALS

SHARE YOUR EXPERIENCE

Σπυριδούλα Κούρτη

Σε ένα χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, το exclusive αποκτά την πλήρη υπόσταση του. Από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο έμπειρο ασκούμενο, κάθε προπόνηση αποτελεί μια πρόκληση για εξέλιξη. Κάθε φορά που τελειώνει μια προπόνηση ανυπομονώ για την επόμενη! Η κατάρτιση και η διάθεση των προπονητών μου δίνει κίνητρο και διάθεση

Θωμάς Μαζαράκος

Έχοντας στο μυαλό σου τη λέξη «exclusive» συναντάς την -απόλυτη- ταύτιση της με το IL Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή. Βήμα βήμα, χρόνο με το χρόνο δημιουργείς μια εξατομικευμένη ισορροπία στο σωμα σου και γενικότερα στην καθημερινότητα σου. Θωμά σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Ελένη Βουλγαράκη

Η Ιωάννα κατάφερε να βάλει μ’ έναν τρόπο στη ζωή μου τη γυμναστική ώστε να την αγαπήσω. Η Ελένη γυμνάζεται μαζί μας τον τελευταίο 1½ χρόνο. Ελένη σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ MEDIA

Τι συμβαίνει με την απώλεια βάρους όσο μεγαλώνεις

H απώλεια βάρους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ένας από αυτούς είναι και η ηλικία. Στατιστικές δείχνουν ότι για τους ενήλικες άντρες, η μέση αύξηση βάρους ανά δεκαετία εκτιμάται ότι είναι 11 έως 20 κιλά. Η Fitness Consultant Ιωάννα Λαουμτζή γράφει στο Esquire για τη διαφοροποίηση των κιλών ενός άντρα όσο μεγαλώνει.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να ασκούμαστε για να δούμε αποτέλεσμα: Μια Ελληνίδα fitness expert απαντά

Η Ιωάννα Λαουμτζή τονίζει πως η τακτική άσκηση μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά στην επιβράδυνση του μεταβολισμού και να σας προστατεύσει από την απότομη αύξηση του βάρους.

Ελληνίδα trainer παρουσιάζει τη νέα τάση στην άσκηση: Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την άνεση του σπιτιού μας

Τις μέρες της καραντίνας, η ανάγκη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας αυξήθηκε και οδήγησε πολλούς στις online προπονήσεις μέσα από την άνεση του σπιτιού τους. Η Ιωάννα Λαουμτζή μάς συστήνει το hybrid personal training, μια από τις θετικές παρακαταθήκες της πανδημίας.