facebook
Share

Our Philosophy

IOANNA LAOUMTZI
IL EXCLUSIVE FITNESS
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Our philosophyΤο Exclusive Fitness Training φέρνει την αλλαγή στο συμβατικό και μαζικό τρόπο εκγύμνασης. Στη θέση του τοποθετείται η απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία IL. Η Ιωάννα Λαουμτζή και οι συνεργάτες της επιμελούνται τα εξειδικευμένα personal training προγράμματα άσκησης , διατροφής και αποθεραπείας, ειδικά φτιαγμένα για εσάς με βάση τις πραγματικές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Είναι το δικό σας μέσο για να επενδύσετε ποιοτικά το χρόνο που διαθέτετε, ώστε να εντάξετε τη σωματική άσκηση και την ευεξία στη ζωή σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Η φιλοσοφία μας αντιλαμβάνεται την άσκηση ως κάτι πολύ περισσότερο από την απώλεια θερμίδων. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας για να δουλέψουμε μαζί για την καλύτερη υγεία σας, να βελτιώσουμε τη διάθεσή σας και να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας απόδοση μέσα από στοχευμένες fitness & wellness υπηρεσίες.

Κλείσε την 1η σου προπόνηση

Σε ποιούς απευθύνεται το IL Exclusive Fitness Training;Το IL Exclusive Fitness Training απευθύνεται σε όλους αλλά κυρίως σε όσους αναζητούν άμεσα αποτελέσματα και μια ολοκληρωμένη, ποιοτική και αποκλειστική fitness & wellness εμπειρία.

H Ιωάννα επιθυμεί ο κάθε ασκούμενος να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα δικό του, οικείο χώρο, όπου εκτός από το να γυμναστεί δίπλα στους ειδικούς, θα ακούσει ωραία μουσική από διάσημους DJ's, θα δανειστεί βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας, θα δοκιμάσει απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων στο exclusive food bar και θα βρει ιδιαίτερα, custom made προϊόντα ώστε να νιώσει ανανεωμένος.

Ακόμη και η επικοινωνία μας είναι ξεχωριστή. Πρόκειται για μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται καθημερινά, καθώς παραμένουμε δίπλα σας για να ακούσουμε κάθε προβληματισμό ή απορία και βρισκόμαστε εκεί για να βρίσκουμε λύσεις.

Σε αυτή τη γεμάτη ανατροπές περίοδο την οποία που βιώνουμε, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ουσιαστική φροντίδα για το σώμα, την ψυχολογία και τη διάθεσή σας στο χρόνο που εσείς διάθετε.

TESTIMONIALS

SHARE YOUR EXPERIENCE

Σπυριδούλα Κούρτη

Σε ένα χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, το exclusive αποκτά την πλήρη υπόσταση του. Από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο έμπειρο ασκούμενο, κάθε προπόνηση αποτελεί μια πρόκληση για εξέλιξη. Κάθε φορά που τελειώνει μια προπόνηση ανυπομονώ για την επόμενη! Η κατάρτιση και η διάθεση των προπονητών μου δίνει κίνητρο και διάθεση

Θωμάς Μαζαράκος

Έχοντας στο μυαλό σου τη λέξη «exclusive» συναντάς την -απόλυτη- ταύτιση της με το IL Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή. Βήμα βήμα, χρόνο με το χρόνο δημιουργείς μια εξατομικευμένη ισορροπία στο σωμα σου και γενικότερα στην καθημερινότητα σου. Θωμά σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Ελένη Βουλγαράκη

Η Ιωάννα κατάφερε να βάλει μ’ έναν τρόπο στη ζωή μου τη γυμναστική ώστε να την αγαπήσω. Η Ελένη γυμνάζεται μαζί μας τον τελευταίο 1½ χρόνο. Ελένη σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ MEDIA

Η προπόνηση που χτίζει ασύλληπτους κοιλιακούς: Η exclusive trainer Ιωάννα Λαουμτζή τη συστήνει ανεπιφύλακτα (και) για γυναίκες.

Έξι λόγοι για να κάνετε βάρη και να δείτε το σώμα αλλά και την ψυχολογία σας να αλλάζουν ριζικά.

Fit σε έξι εβδομάδες: Η Ιωάννα Λαουμτζή μοιράζεται ένα πρόγραμμα άσκησης για όλο το σώμα χωρίς εξοπλισμό.

Το ξέρατε ότι χρειάζεστε μόλις έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της προπόνησης για να δείτε αποτελέσματα στον καθρέφτη; Απλά, έχετε υπόψη σας ότι καλό είναι να μη γυμνάζεστε μόνο για λίγους μήνες κάθε χρόνο, η εκγύμναση είναι τρόπος ζωής και αποτελεί μια συνεχή διαδικασία. Δεν είναι ποτέ αργά όμως για να κάνετε μια νέα αρχή.

Τέλειοι γλουτοί μέχρι το καλοκαίρι; H Fitness Expert Ιωάννα Λαουμτζή σου λέει το πώς

Η Ιωάννα Λαουμτζή σου δείχνει όλες τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι σου, σε ένα επεξηγηματικό video και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στους γλουτούς σου!

ESPA Banner
EUERDF Banner