facebook
Share

Exclusive Fitness Philosophy

IOANNA LAOUMTZI
IL EXCLUSIVE FITNESS
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Ποια είναι η Ιωάννα ΛαουμτζήΗ Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο αθλητισμός ήταν για εκείνη κάτι εντελώς φυσικό. Από τα 8 της χρόνια βάζει καθημερινά την άσκηση στη ζωή της: ξεκινά με την κολύμβηση και συνεχίζει με τον στίβο, το μπάσκετ και το θαλάσσιο σκι. Στα 18 της περνάει στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών που αποτελούσε και τον μοναδικό επαγγελματικό της στόχο και μετακομίζει στην Αθήνα. Αποφοιτά το 2011, έχοντας ολοκληρώσει δύο ειδικότητες: αθλητικό μάρκετινγκ και θαλάσσιο σκι. Ξεκινάει κατευθείαν να δουλεύει ως personal trainer σε επιτυχημένα γυμναστήρια του κέντρου και των νοτίων προαστίων, με μοναδικό σκοπό να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να αναπτύξει τη δική της προσωπική φιλοσοφία γύρω από την γυμναστική.


Η εξειδίκευση στην προσωπική γυμναστική είχε αρχίσει να γίνεται αποκλειστική υπόθεση.Μετά από εμπειρία αρκετών χρόνων κάνει το επόμενο βήμα και δίνει μορφή στο όνειρό της ιδρύοντας το IL Εxclusive Fitness by Ioanna Laoumtzi παρουσιάζοντας παράλληλα στο κοινό το Exclusive Fitness Philosophy.  Πιστεύει ότι η γυμναστική μπορεί να συνδυαστεί με έναν αποκλειστικό τρόπο ζωής και καθημερινότητας.

Mini Βιογραφικό

  • Aπόφοιτη Αθλητικού Marketing και Θαλάσσιου Σκι από την Γυμναστική Ακαδημίας Αθηνών.
  • Aπόφοιτη  Αποκατάστασης Τραυματισμών από την NASM (National Academy Sports Medicine).
  • Εξειδικειμένα σεμινάρια σε TRX, Bosu, Lets Band, Pilates και Aqua Fitness.
LinkedinΔες το πλήρες Βιογραφικό

Τι είναι το Exclusive Fitness PhilosophyΤο exclusive fitness είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής φτιαγμένο πάνω στα μέτρα και στις πραγματικές σου ανάγκες. Σκοπός μου είναι να αντιληφθεί ο κόσμος ότι πρέπει να παίρνει κάτι αποκλειστικό από τη γυμναστική του. Θα το επιλέξει εκείνος ή εκείνη που ψάχνει να επενδύσει ποιοτικά στο χρόνο που διαθέτει για τη γυμναστική του, που αναζητά το κάτι παραπάνω και δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, που ξέρει να απαιτεί.


Σε μια τέτοια εποχή που όλα είναι ρευστά και σε θέλουν να λειτουργείς συμβατικά, μόνο αν δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις ζεις πραγματικά.Να καταφέρνεις να κάνεις τους λόγους σου πιο ισχυρούς από τις δικαιολογίες σου. Το σημαντικό στο τέλος της ημέρας είναι να είσαι γεμάτος. Όλα να μπορούν να συνδυαστούν και να φέρουν καλό και ιδανικό αποτέλεσμα.

Κλείσε την 1η σου προπόνηση

Γιατί να το επιλέξεις____  Ορθότερη αντιμετώπιση δυσλειτουργιών του σώματος.

____  Πρόληψη τραυματισμών που πιθανόν να προκληθούν από την άσκηση.

____  Καλύτερη γνωριμία με το σώμα σου και τις πραγματικές του ανάγκες μέσα από ειδικές μετρήσεις (δύναμης, φυσικής κατάστασης, βάδισης κ.τλ.).

____  Άντληση νέων πληροφοριών πολύ σημαντικών για τον νέο τρόπο ζωής που θα αποκτήσεις.

____  Εκμάθηση λειτουργικών κινητικών προτύπων βασισμένων στην καθημερινότητα σου.

____  Δημιουργία δυνατής σχέσης εμπιστοσύνης με τον trainer.

____  Καθορισμός εφικτών στόχων.

____  Δημιουργία του προσωπικού σου προγράμματος.

____  Εκτέλεση του προγράμματος και συνεχής παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σου.

____  Εξειδικευμένοι Exclusive Fitness trainers που διαθέτουν ειδικές γνώσεις και έχουν συγκεκριμένο τρόπο εργασίας.

Σε ποιούς απευθύνεται το IL Exclusive Fitness;Σε σένα που απαιτείς να έχεις μια ποιότητα στη γυμναστική σου.
Σε σένα που αναζητάς το κάτι παραπάνω και δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι.

Στο IL θέλουμε ο κάθε αθλούμενος να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα δικό του χώρο όπου εκτός από τη γυμναστική θα ακούσει ωραία μουσική, θα δανειστεί βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας, θα δοκιμάσει από το exclusive food bar και θα βρει ιδιαίτερα, custom made προϊόντα ώστε να φύγει γεμάτος και ανανεωμένος.

Η σχέση ενός personal trainer με τους αθλούμενούς του δεν πρέπει να σταματάει όταν ο αθλούμενος τελειώνει τη προπόνησή του. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται κάθε στγμή και αυτή είναι η βάση που λειτουργεί η ομάδας του IL Exclusive Fitness.

Ακούμε κάθε προβληματισμό και απορία και είμαστε εκεί για να τη λύσουμε. Το επάγγελμά μας ίσως είναι από τα πιο σημαντικά.
Ασχολούμαστε με το ανθρώπινο σώμα, την υγεία και άρα την ανθρώπινη ψυχολογία. Τι πιο ωραίο και σημαντικό από αυτό;

TESTIMONIALS

SHARE YOUR EXPERIENCE

Ελένη Βουλγαράκη

Η Ιωάννα κατάφερε να βάλει μ’ έναν τρόπο στη ζωή μου τη γυμναστική ώστε να την αγαπήσω. Η Ελένη γυμνάζεται μαζί μας τον τελευταίο 1½ χρόνο. Ελένη σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Ilenia Williams

Με την πρωινή προπόνηση έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά. Και φυσικά είναι πολύ σημαντικό στο personal training, ο άνθρωπος που θα σε αναλάβει να γνωρίζει. Η Ilenia είναι μάζι μας εδώ και 1 χρόνο

Ελίνα Χέλιου

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με την ομάδα του IL Exclusive Fitness. Με έναν πρωτόγνωρο τρόπο καθοδήγησης και μέθοδο εκγύμνασης, ενίσχυσε τα δυνατά μου σημεία ενώ παράλληλα αντιλήφθηκε τα τρωτά, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο πρόγραμμα. Για πρώτη φορά κατάλαβα την ουσιαστική έννοια της φράσης εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης. Ελίνα σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Xριστιάνα Παπαχρήστου

Η γνωριμία μου την Ιωάννα είναι πολυετής, μόνο στον συγκεκριμένο χώρο ωστόσο κατάφερα να εδραιώσω τη διαρκή άσκηση στη ζωή μου. Πέραν της κάλυψης των εξατομικευμένων μου αναγκών προπόνησης, το IL Exclusive Fitness και το προσωπικό αυτού συνεπικουρούν με διακριτικότητα αλλά και επαγγελματισμό στη συνολική μου προσπάθεια προς το ευ ζην παρέχοντας συνεχείς συμβουλές και

Κωνσταντίνος Σπηλιάδης

Εξαιρετικό γυμναστήριο! Ευχάριστος χώρος, τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός είναι σε άριστη κατάσταση και οι γυμναστές έχουν πολύ καλή γνώση και εμπειρία. Για όποιον λόγο και αν έρθεις στο IL gym είναι σίγουρο ότι μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά και αποτελεσματικά. Προσωπικά έχω δει τεράστια διαφορά στο σώμα μου από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Mαρία Ρήγα

Ξεκίνησα τις προπονήσεις μου στο IL Exclusive Fitness τον Φεβρουάριο του 2019 και ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω διατηρήσει συνέχεια στη γυμναστική μου. Το IL είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα γυμναστήρια τα οποία επισκεπτόμουν για πολλά χρόνια, αλλά κυρίως διαφέρει το επίπεδο της αποκλειστικής εμπειρίας personal training που απολαμβάνει κανείς εκεί. Οι

ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ MEDIA

Δικαιολογίες τέλος! Βάλε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου

Κάθε ημέρα η προσοχή μας “μοιράζεται” σε εκατό διαφορετικές κατευθύνσεις ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά, social media και προσωπικές σχέσεις.

Μείνε σε φόρμα μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

Είναι γνωστό ότι ένας καλός συνδυασμός διατροφής και άσκησης μπορεί να σου δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής περιόδου όπως αυτή των Χριστουγέννων.

Πρωινή γυμναστική. Ποια είναι τα πραγματικά της οφέλη;

Ήξερες ότι η άσκηση ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου και μάλιστα τον κρατάει σε εγρήγορση για ώρες;

Personal training: Όταν η άθληση έρχεται… στα μέτρα σου!

Το personal training είναι o πιο αποτελεσματικός, αποδοτικός και ασφαλής τρόπος εκγύμνασης.

Τι νιώθει ένας μαραθωνοδρόμος όταν τρέχει

Ο Μαραθώνιος είναι δοκιμασία υπομονής, ακόμα και για εκείνον που δεν κυνηγάει τη θέση ή τη μεγάλη επίδοση.

4 ελληνίδες fitness gurus μοιράζονται μαζί μας τα workout μυστικά τους

Ο μοναδικός τρόπος για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα είναι να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Να συνειδητοποιήσεις ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής κι ότι η άσκηση είναι συνυφασμένη με την καλή υγεία!

Ποια είναι η κατάλληλη αθλητική δραστηριότητα για εσένα;

Μήπως υποσχέθηκες και εσύ στον εαυτό σου ότι δεν θα παραμελήσεις άλλο το σώμα σου και ότι θα εντάξεις επιτέλους τη γυμναστική ή ένα σπορ στην καθημερινότητά σου;

8 γνωστοί personal trainers με μεγάλη πορεία στον αθλητισμό μοιράζονται μαζί σου τις διαδρομές της επιτυχίας τους

«Η απλή γυμναστική με σωστή τεχνική έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για το σώμα»

5 συμβουλές για να εντάξεις τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου

Είμαι σίγουρη ότι έχεις υποσχεθεί και εσύ στον εαυτό σου ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική, έστω για μια φορά στη ζωή σου!

Πόσο γρήγορα μπορώ να φτιάξω σώμα;

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής! Και αν θέλεις να δεις την αλλαγή στο σώμα σου και μεγάλη βελτίωση στην υγεία σου, είναι ο μόνος δρόμος. Επένδυσε λοιπόν στην ΥΓΕΙΑ και άλλαξε τη ζωή σου. Γυμνάσου για να είσαι υγιής!

Η trainer Ιωάννα Λαουμτζή, εξηγεί γιατί να ξεκινήσεις γυμναστική το καλοκαίρι

Κάθε χρόνο, λίγο πριν φτάσει ο καιρός να πας στην παραλία, ξεκινάς να προσέχεις τη διατροφή σου και κάνεις συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα του σώματός σου για το καλοκαίρι. Αυτή είναι η εποχή που το σώμα σου αλλάζει, καθώς γίνεσαι πιο δραστήριος.

Ιωάννα Λαουμτζή: «Για να μπορέσεις να κερδίσεις πρέπει πρώτα απ’ όλα να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου»

Προσηλωμένη στη φιλοσοφία της προσωπικής γυμναστικής, η Ιωάννα Λαουμτζή εφαρμόζει το exclusive training. Πρόκειται για «one on one tailor made» προγράμματα, φτιαγμένα πάνω στα μέτρα και στις πραγματικές ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Η Ιωάννα Λαουμτζή δίνει τα fitness tips που χρειάζεσαι για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο σώμα που θες αυτό το καλοκαίρι

Στο IL Exclusive Fitness μπορείς να βρεις ένα one to one πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου. Συναντήσαμε ένα πρωί την Ιωάννα Λαουμτζή στο γυμναστήριό της για να μας πει λίγα παραπάνω tips για ένα καλλίγραμμο σώμα.

IL Exclusive Fitness Philosophy
Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις το σώμα και τη ζωή σου

Ζεις σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ταχύτατα, οι ρυθμοί, οι συνήθειες, οι ανάγκες και η καθημερινότητά σου αλλάζουν συνεχώς ρυθμό και ένταση.

IL Exclusive Fitness Philosophy

Ζεις σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ταχύτατα, οι ρυθμοί, οι συνήθειες, οι ανάγκες και η καθημερινότητά σου αλλάζουν συνεχώς ρυθμό και ένταση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Exclusive Fitness είναι το μοναδικό πρόγραμμα άσκησης που έρχεται να “κουμπώσει” και να συνδυαστεί αρμονικά με τη ζωή σου.

Έχεις δοκιμάσει το Exclusive Fitness; Το μοναδικό πρόγραμμα άσκησης ειδικά σχεδιασμένο για σένα

Ζεις σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται ταχύτατα, οι ρυθμοί, οι συνήθειες, οι ανάγκες και η καθημερινότητά σου αλλάζουν συνεχώς ρυθμό και ένταση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Exclusive Fitness είναι το μοναδικό πρόγραμμα άσκησης που έρχεται να «κουμπώσει» και να συνδυαστεί αρμονικά με τη ζωή σου.

IL Exclusive Fitness Philosophy

Το Exclusive Fitness αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα, σχεδιασμένη να λειτουργεί σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ο οποίος είναι φτιαγμένος με τέτοιες προδιαγραφές έτσι ώστε να στεγάζει αποκλειστικά και μόνο το premium private training.

Συνέντευξη με την exclusive trainer Ιωάννα Λαουμτζή

Είναι πολλές οι φορές που πηγαίνεις γυμναστήριο και στη συνέχεια τα παρατάς γιατί δεν είναι από πάνω σου ο γυμναστής;

Τι σημαίνει γυμνάζομαι πρωί;

Η άσκηση ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου και μάλιστα τον κρατά σε εγρήγορση για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εσείς γνωρίζετε το “φαινόμενο” Reynaud;

Το “φαινόμενο” Reynaud είναι η κατάσταση όπου η κυκλοφορία αίματος στα άκρα, συνήθως στα δάκτυλα των χεριών ή και των ποδιών διακόπτεται ξαφνικά. Το φαινόμενο οφείλεται σε σπασμό των μικρών αρτηριών των δακτύλων.

Είσαι μητέρα; Δίνεις την ευκαιρία για λίγο προσωπικό χρόνο στον εαυτό σου;

Επισκέφθηκα την γυμνάστρια Ιωάννα Λαουμτζή στο γυμναστήριό της IL Exclusive Fitness (Λεωφ.Βουλιαγμένης 350) και της ζήτησα να μας δώσει μερικές βασικές ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε όλες μας στο σπίτι, αλλά πόσο μάλλον οι μαμάδες που έχουν μικρά παιδιά και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με το εαυτό τους.

Μαραθώνιος, η επόμενη μέρα

Προπονήθηκα σκληρά, ήθελα να τερματίσω τον Μαραθώνιο, τα κατάφερα και τώρα;

Πώς είναι να κάνεις exclusive γυμναστική με την Ιωάννα Λαουμτζή

Επισκεφθήκαμε το IL Exclusive Fitness δίπλα στο μετρό της Ηλιούπολης και ανακαλύψαμε τη φιλοσοφία που πάει τη γυμναστική ένα βήμα πέρα κι από το personal.

Δουλειά γραφείου; Ώρα για γυμναστική

Εάν αισθάνεστε δυσκαμψία και πόνους στα ισχία, τους μηρούς, τους ώμους, το στήθος ή τον αυχένα, αυτό συμβαίνει επειδή κάθεστε στην εργασία σας με λάθος στάση σώματος.

Συμβουλές για σωστή προετοιμασία Μαραθωνίου από την personal trainer Ιωάννα Λαουμτζή

Το sportstories.gr επισκέφθηκε το Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή και συζήτησε με την έμπειρη γυμνάστρια για το πώς πρέπει να γίνει η ιδανική προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στο IL Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή θα ερωτευτείτε την γυμναστική

Ένας χώρος που μοιάζει πιο πολύ με σαλόνι παρά γυμναστήριο και μια trainer αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει, θα σας κάνουν να δείτε την άσκηση με εντελώς άλλο μάτι.

Πιο γρήγορος… γίνεται;

Το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα κινήσεων σε διάφορα εύρη ταχύτητας, δύναμης και αντοχής. Συγκεκριμένες είναι οι μυικές ίνες που επιλέγονται για την εκτέλεση δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, ταχύτητας και ισχύος μικρής διάρκειας, ενώ κάποιες άλλες ενεργοποιούνται για την εκτέλεση δραστηριοτήτων αντοχής μεγάλης διάρκειας και σχετικά μικρής έντασης.

Γνωρίσαμε τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την ΙΔΕΑ του Exclusive Fitness Training

Συναντήσαμε την Ιωάννα Λαουμτζή στο κέντρο της Αθήνας και μάθαμε για εκείνη, για το Exclusive training και τις διαφορές του με το Personal training και τα νέα Exclusive projects που ετοιμάζει

Κάναμε γυμναστική με την Ιωάννα Λαουμτζή

Επισκεφτήκαμε το IL Exclusive Fitness της Ιωάννας Λαουμτζή, γυμναστήκαμε κάτω απο τις οδηγίες της γνωστής γυμνάστριας και την ρωτήσαμε πολλά και διάφορα που ενδιαφέρουν όλες μας!

IL Exclusive Fitness: Ένα γυμναστήριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα

Η Ιωάννα Λαουμτζή αποφάσισε να ταράξει τα νερά του fitness, δημιουργώντας στην Ηλιούπολη ένα γυμναστήριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, που ξεχωρίζει για τη μοναδική του φιλοσοφία.

Γυμναστική Το Πρωί. Γιατί Να Την Προτιμήσεις

Ξέρεις ότι η άσκηση ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου και ότι τον κρατά σε εγρήγορση για ώρες. Γιατί, λοιπόν, να μη θέσεις τις μηχανές σου σε λειτουργία από το πρωί;

Kαι σαν φτάσεις τα 42,195 φώναξε “Νενικήκαμεν”

“Νενικήκαμεν!”, μια ιστορική λέξη μετά από ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός, που χάρισε δόξα. Λέξη ειπωμένη από το μαραθωνοδρόμο που έδωσε σ’ αυτή τη στερνή του πνοή. Μια από τις παραδόσεις θέλει να είναι ο Φειδιππίδης εκείνος ο αγγελιοφόρος ο οποίος έτρεξε ώστε να μεταφέρει τη χαρμόσυνη είδηση της νίκης κατά των Περσών.

Ζεστό ή κρύο για τους τραυματισμένους, κουρασμένους μυς;

Σε γενικές γραμμές η κρυοθεραπεία είναι για τους τραυματισμούς και η ζέστη για τους μυς.

Το personal training στην τρίτη ηλικία

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο η επιστήμη της γυμναστικής προσανατολίζεται στην παροχή υπηρεσιών σε ομάδες πληθυσμού, οι οποίες αν και την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη δεν γνώριζαν τον τρόπο ή δεν είχαν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτή.