facebook
Share

Services

IOANNA LAOUMTZI
IL EXCLUSIVE FITNESS
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

Exclusive Fitness ΤrainingTο exclusive training αποτελεί την εξέλιξη του personal training.Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης one-to-one, σχεδιασμένο ειδικά για σένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο. Το χαρακτηριστικό που το καθιστά ξεχωριστό είναι το ότι χάρη στην ποικιλία των μεθόδων και των ασκήσεων που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό εξελίσσεται σταδιακά και βελτιώνεται όσο βελτιώνεσαι, προσαρμοζόμενο κάθε φορά στις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες σου και στον δικό σου τρόπο ζωής, δοκιμάζοντας τα όρια σου και αναδιαμορφώνοντας τους στόχους σου.

Η διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο του IL Exclusive Fitness για κάθε νέο μέλος είναι η εξής:
Στο πρώτο exclusive fitness session γίνονται κατανοητές οι ιδιαιτερότητες κάθε σώματός, πράγμα που επιτυγχάνεται μέσα από τη συζήτηση που κάνει η ίδια η Ιωάννα με όποιον ενδιαφέρεται για το exclusive fitness training αλλά και μέσω της συμπλήρωσης ειδικού ερωτηματολογίου άσκησης και υγείας, στο οποίο καταγράφονται όλες οι δυνατότητες και ανάγκες κάθε αθλούμενου, καθώς και οι πρώτοι στόχοι που θέτει για τον εαυτό του.

Το δεύτερο exclusive session πραγματοποιείται μια πρώτη δοκιμή του προγράμματος, το οποίο διαμορφώνεται πάντα έτσι ώστε να φανεί ξεκάθαρα πώς ανταποκρίνεται το σώμα στις ασκήσεις και ποιες αλλαγές είναι αναγκαίες. Στο τέλος του, έχει πια αποσαφηνιστεί το ιδανικό πλάνο προπονήσεων που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουν οριστεί.
Κλείσε την 1η σου προπόνησηEίπαν τα μέλη μας

Exclusive YogaΣτη γιόγκα δουλεύει κανείς με τον εαυτό του, προσπαθεί να βρει τη σύνδεση με το ίδιο του το σώμα, και να αισθανθεί πλήρης.
Είναι μια πρακτική που σε βοηθάει να μείνεις νέος και υγιής σωματικά και ψυχικά.

Η σύγχρονη εξέλιξη της γιόγκα έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη φυσική άσκηση και βοηθά στην ισορροπία του σώματος, στη δύναμη, στην ευλυγισία και στην αντοχή των μυών ακόμα και στη καύση λίπους καθώς υπάρχουν στάσεις και σύγχρονες παραλλαγές της, ειδικά σχεδιασμένες για να μειώνουν το ποσοστό λίπους στο σώμα.

Μια πρακτική γιόγκα μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας κι έντασης, καθιστώντας την από μια χαλαρωτική έως μια πολύ δυναμική πρακτική.
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες. Η άσκηση της γιόγκα απ'τη φύση της απαιτεί και δημιουργεί μια προσωπική / αποκλειστική σχέση μεταξύ δασκάλου και μαθητή.

Aστάνγκα γιόγκα. Πρόκειται για ένα είδος γιόγκα το οποίο βασίζεται κυρίως στη σωματική άσκηση. H Aστάνγκα δίνει μεγάλη έμφαση στις αναπνοές κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, οι οποίες εκτελούνται πάντα με μία συγκεκριμένη σειρά και σε συνεχή ροή. Πρόκειται για ένα δυναμικό είδος γιόγκα.

Xάθα γιόγκα. H λέξη «χάθα» προέρχεται από τις σανσκριτικές «χα» που σημαίνει «ήλιος» και «θα» που σημαίνει «φεγγάρι». Πρόκειται για μια κατηγορία η οποία περιλαμβάνει κάθε είδος γιόγκα που βασίζεται στη σωματική άσκηση. Περιλαμβάνει χαμηλής έντασης ασκήσεις που μπορούν να εκτελεστούν από όλους, αρχάριους ή προχωρημένους, νέους ή ηλικιωμένους.
Κλείσε την 1η σου προπόνηση

Relax TherapyΜε τις μοναδικές τεχνικές μιας exclusive θεραπείας μπορείς να νιώσεις το σώμα σου να αναζωογονείται και να επανέρχεται στους φυσιολογικούς του ρυθμούς μετά την άσκηση, έπειτα από έναν τραυματισμό ή και ακόμη και στο τέλος μιας εξαντλητικής ημέρας.
Η εμπειρία μιας exclusive θεραπείας περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικού ή θεραπευτικού μασάζ σε συνδυασμό με άλλα εξειδικευμένα μέσα.
Είναι κατάλληλη για σένα είτε ασκείσαι για αποκατάσταση, είτε για ενδυνάμωση του μυϊκού σου συστήματος είτε για ευεξία, ενώ παράλληλα σε προετοιμάζει για την επόμενη exclusive προπόνησή σου.
Κλείσε την 1η σου Relax TherapyEίπαν τα μέλη μας

Fitness NutritionH ισορροπημένη διατροφή αποτελεί βασική προϋπόθεση για να έχεις καλή υγεία και σε συνδυασμό με την άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις η «καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου».

Στο IL Exclusive Fitness θα βρεις εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής από τους διατροφολόγους που συνεργάζονται με την ομάδα μας, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτυγχάνεις τον στόχο σου με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείς: έλεγχο βάρους, απώλεια λίπους, αλλαγή τρόπου ζωής, συμμετοχή στον Μαραθώνιο, ισορροπία μεταβολισμού ή απλώς βελτίωση των αθλητικών επιδόσεών σου.
Κλείσε το 1ο σου ραντεβού με την ομάδα μαςEίπαν τα μέλη μας

Online Personal Training

Fitness is everywhere κάτω από κάθε συνθήκη!

Είμαστε εκεί, για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή προπόνησή σας, ακόμη και όταν δεν μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο. Το IL Exclusive Fitness σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις προπονήσεις σας ακόμη και από απόσταση μέσω video κλήσης, με το Online Personal Training by IL.